Om oss

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig bilprat!

Under finanskrisen i 2009 var vi fire stykker som startet opp med bruktbil og verksted på Moelv med et mål som slagordet  våres så godt sier, å bli din forhandler i Mjøsregion.  

For at vår ambisjon skulle bli til virkelighet investerte vi for å bli et  komplett godkjent bilsenter som kunne tilby tjenester av høy kvalitet  innen mekanisk verksted, karosseriarbeid og lakkering. Dette førte til  at vi møtte på behovet for å utvide, og slik ble i 2013 salgsavdelingen  på Gjøvik til! 

Vi var på god  vei, og sammen hadde vi kommet gjennom utfordringene med et skritt  nærmere målet. Alle vet at camping er en svært populær ferieform, og  siden vi ville ha noe for alle, begynte vi å komme inn på temaet caravan og bobiler. 

I 2015  ekspanderte vi da med å bli autorisert forhandler av det innovative  merket KNAUS, dette åpnet mange dører for oss og vi fikk muligheten til å kunne vurdere flere merker. For oss var det viktig å kunne tilby alt du trenger for en perfekt ferie, og siden det har det blitt Tabbert, T@B og Weinsberg for å ha noe for alle innen Bobil og Caravan.  

Det hadde vært en spennende reise og enda bedre skulle det bli, i 2016 gikk vi fra å være flere eiere til en og dette skulle snart vise seg å ha  flere fordeler. Vi opplevde å bli mer ambisiøse, bedre på service og  kvalitetssikring og vi merket raskt at båndet mellom firma og kunder ble tettere. Vi er stolte av at vi hadde en omsetning på 40 millioner i  2009 og avsluttet med en omsetning på 42 millioner i 2016, men det  skulle ikke stoppe der. 

2017 skulle nemlig  bli et eksplosjons år når det kom til salg av caravan og bobiler, og vi  tror dette kommer av vår gode service og produkttilbud, og  bestillingslisten for 2018 ble tredoblet og ikke nok med det, etter en stor investering i et stort og flott lokale på Gjøvik som er mer tilegnet ble bestillingslisten for 2019 enda engang doblet!  

I dag er vi 10 ansatte fordelt på to utsalgssteder, Moelv og Gjøvik og vi jobber alle for at du skal være strålende fornøyd med din caravan i  ferien. En fin ferie skal ikke stoppes av en "liten feil " i vognen og  vi jobber stadig for å utvikle oss.  Vårt mål er å være ett komplett bil og caravansenter og ligger alltid et skritt foran for å kunne yte det  beste for deg som kunde. 

Vi forhandler i dag Knaus, Tabbert og T@B og Challenger i tillegg til et stort utvalg brukte bilmerker fra kr 0 - 300000 ,- 

Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til en hyggelig, trygg, bil og caravan handel hos din forhandler i Mjøsregionen.  

 

 Vi er kåret til Gasellebedrift  2013, 2014, 2015 og 2016 av Dagens Næringsliv

Personvern