Om oss

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig bilprat!

Under finanskrisen i 2009 var vi fire stykker som startet opp med bruktbil og verksted på Moelv med et mål som slagordet våres så godt sier, å bli din forhandler i Mjøsregion.  

For at vår ambisjon skulle bli til virkelighet investerte vi for å bli et komplett godkjent bilsentersom kunne tilby tjenester av høy kvalitet innen mekanisk verksted, karosseriarbeidog lakkering. Dette førte til at vi møtte på behovet for å utvide, og slikble i 2013 salgsavdelingen på Gjøvik til! 

Vi var på god vei, og sammen hadde vi kommet gjennom utfordringene med et skritt nærmere målet. Alle vet at camping er en svært populær ferieform, og siden vi ville ha noe for alle, begynte vi å komme inn på temaet caravan og bobiler. 

I 2015 ekspanderte vi da med å bli autorisert forhandler av det innovative merket KNAUS, dette åpnet mange dører for oss og vi fikk muligheten til å kunnevurdere flere bilmerker. For oss var det viktig å kunne tilby alt du trenger for en perfekt ferie, og siden det populære bilmerket SsangYong fra Sør-Korea og caravan er som hånd i hanske er vi i dag stolte av å kalle oss et autorisert merkeverksted og forhandler for SsangYong person og varebiler.  

Det hadde vært en spennende reise og enda bedre skulle det bli, i 2016 gikk vi fra å være flere eiere til en og dette skulle snart vise seg å ha flere fordeler. Vi opplevde å bli mer ambisiøse, bedre på service og kvalitetssikring og vi merket raskt at båndet mellom firma og kunder ble tettere. Vi er stolte av at vi hadde en omsetning på 40 millioner i 2009 og avsluttet med en omsetning på 42 millioner i 2016, men det skulle ikke stoppe der. 

2017 skulle nemlig bli et eksplosjons år når det kom til salg av caravan og bobiler,og vi tror dette kommer av vår gode service og produkttilbud, og bestillingslisten for 2018 er allerede tredoblet!  

I dag er vi 10 ansatte fordelt på to utsalgssteder, Moelv og Gjøvik og vi jobber alle for at du skal være strålende fornøyd med din caravan i ferien. En fin ferie skal ikke stoppes av en "liten feil " i caravanvognen og vi jobber stadig for å utvikle oss.  Vårt måler å være ett komplett bil og caravansenter og ligger alltid et skritt foran for å kunne yte det beste for deg som kunde. 

Vi forhandler i dag Knaus, Tabbert og T@B i tillegg til et stort utvalg brukte bilmerker fra kr 0 - 400000 ,- 

Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til en hyggelig, trygg, bil og caravan handel hos din forhandler i Mjøsregionen.  

 

 Vi er kåret til Gasellebedrift  2013, 2014, 2015 og 2016 av Dagens Næringsliv


MoelvBil er stolt sponsor for : 

Gjøvik Hockey 

JonasKløvstad Brenden ( JKB Racing ) 

Pål Fredik Andersen( PFA Racing ) 


 

Moelv Bil er Stolt sponsor av Gjøvik Hockey U11

Vi håper vårt bidrag vil gi til økt fokus og tid på trening når de hockey talentene bruker mindre tid til salg av lodd for overleve.

Gjøvik Hockey U11
Laginfo:
Gjøvik Hockeys U11 lag består i år av fire årskull. Flesteparten av spillerne er født i 2003, men det er også med spillere født i 2004, 2002 og 2001. Vi har en flott gjeng med treningsvillige unger. Vi har per dags dato 18 registrerte spillere.

Moelv Bil ønsker laget lykke til med sesongen!

Cookies
Din forhandler i Mjøsregionen